Avís legal


DADES GENERALS

D’acord amb l’article 10 de la Llei 34/2002, d’11 de Juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i del Comerç Electrònic posem a la seva disposició les següents dades:

VILA-IMPORT SL està domiciliada al carrer JOAN TORRUELLA I URPI, 13, 08758,  CERVELLÓ, amb CIF B62043690. Inscrita al Registre Mercantil de BARCELONA, volum 31937, foli 138, Full B201744, Inscripció .

A la web https://concret-design.com hi ha una sèrie de continguts de caràcter informatiu sobre importació i exportació de mobles.

El principal objectiu es facilitar als clients i al pùblic en general, la información relativa a l’empresa, als productes i serveis que s’ofereixen.

POLITICA DE PRIVACITAT

En compliment del disposat a la llei Orgànica 15/1999, del 13 de Desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal (LOPD) s’informa a l’usuari que totes les dades que ens proporcioni seran incorporades a un fitxer, creat i mantingut sota la responsabilitat de VILA-IMPORT SL.

Sempre es respectará la confidencialitat de les seves dades personals que només seran utilitzades amb la finalitat de gestionar els serveis oferts, atendre a les sol·licituts que ens plantegi, realitzar feines administratives, així com remetre información técnica, comercial o publicitària per mitja ordinari o electrònic.

Per a execir els seus drets d’oposició, rectificació o cancelació haurà de dirigir-se a la seu de l’empresa C/ JOAN TORRUELLA I URPI, 13, 08758, CERVELLÓ, escriure’ns al següent correu info@concret-design.com o trucar-nos al +34 936 600 640.

CONDICIONS D’ÚS

Les condicions d’accès i ús del present lloc web es regeixen per la legalitat vigent i per el principi de bona fe comprometent-se l’usuari a realitzar un bon ús de la web. No es permeten conductes que vagin contra la llei, els drets o interessos de tercers.

Ser usuari de la web de https://concret-design.com implica que reconeix haber llegit i acceptat les presents condicions i el que extingeixi la normativa legal aplicable a aquesta materia. Si per qualsevol motiu no hi estigués d’acord amb aquestes condicions no continui usant aquesta web.

Qualsevol tipus de notificació i/o reclamació solament serà vàlida per notificació escrita i/o correu certificat.

RESPONSABILITAT

VILA-IMPORT SL no es fa responsable de la información i continguts emmagatzemats en fórums, xarxes socials o qualsevol altre mitjà que permetri a tercers publicar continguts de manera independent a la pàgina web del prestador.

Tanmateix, tenint en compte els articles 11 i 16 de la LSSI-CE, VILA-IMPORT SL es compromet a la retirada o en el seu cas al bloqueig d’aquells continguts que puguin afectar o contravenir la legislaciónacional o internacional, drets de tercers o la moral i l’ordre pùblic.

Tampoc l’empresa es fa responsable dels danys i prejudicis que es produeixin per fallades o males configuracions del software instalat a l’ordinador de l’internauta. S’exclou tota responsabiilitat per alguna incidència técnica o fallada que es produeixi quan l’usuari es conecti a internet. Igualment no es garanteix l’inexistència d’interrupcions o errors en l’accès al lloc web.

Així mateix, VILA-IMPORT SL es reserva el dret a actualitzar, modificar o eliminar la información continguda a la seva pàgina web, així com la configuración o presentación del mateix, en qualsevol momento sense asumir cap resposabilitat per això.

Li comuniquem que qualsevol preu que pugui veure a la nostra web serà solament orientativa. Si l’usuari desitja saber amb exactitud el preu o si el producte en el moment actual compta amb alguna oferta especial de la cual es pot beneficiar s’ha d’acudir a alguna de les botigues físiques amb què compta VILA-IMPORT SL.

PROPIETAT INTELECTUAL I INDUSTRIAL

VILA-IMPORT SL es titular de tots els drets sobre el software de la publicació digital així com dels drets de propietat industrial i intel·lectual  referits als continguts que s’inclouen, a excepció del drets sobre productes i serveis de caràcter pùblic que son propietat d’aquesta empresa.

Cap material publicat a aquesta web podrà ser reproduït, copiat o publicat sense el consentiment per escrit de VILA-IMPORT SL.

Tota la informació que es rebi a la web, com comentaris, suggeriments o idees, es considerará cedida a VILA-IMPORT SL de manera gratuïta. No s’ha d’enviar información que NO pugui ser tractada d’aquesta manera.

Tots els productes i serveis d’aquestes pàgines que NO són propietat de VILA-IMPORT SL són marques registrades dels seus respectius propietaris i són reconegudes com a tal per la nostra empresa. Només apareixen a la web de VILA-IMPORT SL a efectes de promoció i recopilació d’informació. Aquests propietaris poden sol·licitar la modificació o eliminació de la información que els pertany.

LLEI APLICABLE I JURISDICCIÓ

Les presents condicions generals es regeixen per la legislació espanyola. Per a qualsevol litigi que pugui succeïr relacionat amb el lloc web o l’activitat que hi desenvolupen seran competents Jutjats de BARCELONA, renunciant expresament l’usuari a qualsevol altre fur que poguès correspondre-li.